Hi there!
Rate this business!
First-classBetter than mostAbout what I expectedNot the worst...Disappointing
Click to Rate

Reviews

MB
Marianne B.

01/03/2016

Provided by YP.com

Terrible experience. Went to adopt a kitten today. Open times on Fb and sign outside do not match. One says 12-4 and one says 1-4. Adopters are not allowed to touch the kittens and they choose which one you are to get. Will not adopt to anyone with kids under 6. Adoption fee of $200 does not include spaying or neutering and they require that you use their vet. That is quite difficult for most people, and I am sorry but I am not going to use a vet that I do not know. Also, you have to wait 2 weeks to bring an animal home. I think many of these requirements are unreasonable and I ended up walking out.

12/07/2015

Provided by YP.com

I AM ON DISABILITY AND HAVE ALWAYS ADOPTED MY ANIMALS FROM SHELTERS. I LIVE IN AN APT. COMPLEX NOT FAR FROM THIS FACILITY. I FEW MONTHS AGO I WENT TO INQUIRE ABOUT ADOPTING ANOTHER DOG, AS I LOST MINE PRIOR TO MY VISIT HERE. I WAS TOLD THAT BECAUSE I DID NOT OWN MY OWN HOME I WAS NOT ELIGIBLE TO ADOPT ANY OF THEIR PETS. I WAS DISAPOINTED AND CRIED WHEN I WENT HOME THAT DAY. I LIVE IN A COMPLEX WHERE ALL TENANTS HAVE THEIR OWN INDIVIDUAL YARD SPACE. ADIQUIT FOR AN ANIMAL TO ROAM FREELY ON AN EXTENDED LEASH, AS WELL AS DAILY WALKS, ECT... I WAS ABRUPTLY TURNED AWAY AND WAS NOT EVEN ASKED ANY QUESTIONS AS TO MY LIVING STATUS OR PET REFERENCES WTH WHICH I AM PROUD TO SAY THAT I HAVE ADOPTED ALL OF THE ANIMALS THAT I HAVE OWNED. I AM A CLIENT OF THE CHIPPENS HILL VETERINARY HOSPITAL WHERE I CONTINUE TO TAKE MY CATS FOR THEIR APPOINTMENTS. SINCERELY DISAPOINTED IN YOUR POLICY OF ADOPTION. DISABLED PEOPLE NEED PETS TOO. MAYBE YOU SHOULD CONSIDER CHANGING YOUR POLICY REGARDING YOUR PET ADOPTIONS. YOU SHOULD AT LEAST GIVE THE INDIVIDUAL THE OPORTUNITY TO SPEAK ON THEIR BEHALF CONCIDERING THEIR LIVING SITUATION BEFORE YOU TURN THEM AWAY. I HOPE YOU AND YOUR STAFF WILL RECONSIDER YOUR ADOPTION POLICY IN THE FUTURE. TERRYVILLE, CT.

C
claire.johansen1

08/18/2013

Provided by YP.com

What a lovely, clean & friendly shelter! The animals were well taken care of, the facility was spotless, there were indoor rooms with outdoor runs and I was super impressed overall with the quality of the shelter over-all! Great place to adopt from, went with my GF to look for a kitty. You can also look @ their animals on-line.

More Business Info

Hours
Regular Hours
Sat:
Sun:
Payment method
check, visa, discover, all major credit cards, amex, mastercard
AKA

Animal Rescue Foundation CT

Categories
Animal Shelters, Animal Shows & Organizations, Humane Societies
Other Information

Parking: Lot

Suggest an Edit