SmartStyle in Omaha provides a full range of hair services including haircuts for women, men, and kids, color services, perms, styling and waxing in a relaxing environment. And after you get your new look, shop for top-quality shampoo, conditioner and styling products that will keep it looking great. Stop by today at SmartStyle located at 12850 L St inside Walmart 5361 to get a great new look at an affordable price.
Hi there!
Rate this business!
First-classBetter than mostAbout what I expectedNot the worst...Disappointing
Click to Rate

Reviews

J
jmpentzien81

08/04/2009

Provided by Superpages

I WILL SAY ITS A GOOD PLACE BUT I WAS LET GO, FOR UNKNOWN REASONS. I WORKED VERY HARD KEEPING THE PLACE CLEAN AND WAS TRAINED WRONGLY BY THE OLD MANAGER EMILY SO I WAS LET GO BY THE NEW MANAGER CONNIE I DON'T recommend THIS PLACE WHO LETS GO OF SOMEONE WHO TRIES TO COMMUNICATE , CLEANS, AND HAS NO VOICE DO TO SICKNESS AND WAS THERE EARLY AND EVERYDAY BUT ONE DAY BECAUSE I WOULD OF MADE THE OTHERS SICK, BUT I WILL SAY THE STYILIST ARE GREAT JUST CONCERED ON THE OWNERS.

anonymous

08/04/2009

Provided by Superpages

I WILL SAY ITS A GOOD PLACE BUT I WAS LET GO, FOR UNKNOWN REASONS. I WORKED VERY HARD KEEPING THE PLACE CLEAN AND WAS TRAINED WRONGLY BY THE OLD MANAGER EMILY SO I WAS LET GO BY THE NEW MANAGER CONNIE I DON'T RECOMEND THIS PLACE WHO LETS GO OF SOMEONE WHO TRIES TO COMMUNICATE , CLEANS, AND HAS NO VOICE DO TO SICKNESS AND WAS THERE EARLY AND EVERYDAY BUT ONE DAY BECAUSE I WOULD OF MADE THE OTHERS SICK, BUT I WILL SAY THE STYILIST ARE GREAT JUST CONCERED ON THE OWNERS.

anonymous

08/04/2009

Provided by Superpages

I WAS LET OFF AND DON'T KNOW WHY, I EVEN WORKED WITH NO VOICE AND NOT FEELING WELL, I CAME IN EARLY BEFORE MY TIME 15 MIN OR 10 MIN EARLY BECACAUSE I WAS TOLD TO BY EMILTY SHETOLD ME TO CLOCK IN BEFORE THE DRAWER WAS COUNTED .I CLEANED AND DID MORE THEN I SHOULD OF, TALKED TO THE CUSTOMERS AS WELL AS MUCH AS I COULD, WITH MY VOICE GONE I EVEN HELPED THE STYLIST ALOT, THEY LOVED ME. I WANT TO KNOW, ASAP WHY I WAS REALLY LET GO, I DON'T KNOW AND BASISED ON THE NEW MANAGER I DON'T RECOMEND THIS STORE,CONNIE THE NEW MANAGER SHE 'CLEANED HOUSE' EVEN THOUGH I WORKED MY BEST TOTALLY SICK AND THE TRAINING I GOT FROM EMILY

More Business Info

Hours
Regular Hours
Mon - Sat:
Sun:
Extra Phones

Phone: 419-636-0629

Neighborhood
Millard
AKA

SmartStyle Family Hair Salons

Categories
Beauty Salons, Hair Stylists
Suggest an Edit